SB Raatti aktiivisena pelaajamarkkinoilla

SB Raatti haki tulevalle kaudelle uutta verta joukkueeseensa muutamien kovien nimien vaihtaessa maisemaa. SB Raatti teki sopimukset vapaan siirtoajan aikana seuraavien SB Savoa edustaneiden pelaajien kanssa.

Tomi Räsänen tulee tuomaan lisää taitoa SB Raatin jo nyt kovaan puolustuskalustoon. Samoin Tomin vanhempi veli Sami Räsänen tulee myös saamaan vastuuta puolustuksessa sekä tarvittaessa tukemaan hyökkäystäkin. Molemmat Räsäsen veljekset ovat taitavia yksilöitä, jotka ovat jo viime kauden aikana tulleet tutuksia Raatin pelaajille mm. treenien ja toimitsija hommien kautta. Ex-Kalpa-junnu sekä SB Savossa toissa kaudella pelannut Toni Rissanen tuo lisää kovuutta Raatin hyökkäys kalustoon. Rissasen vahvuutena ovat kovuuden ja hyvän pallokontrollin lisäksi loistava peliäly. Mukaan Raatin pelaajarinkiin otettiin myös kohuttu nuori puolustajalupaus Tero Korhonen ja maalivahti Miika Toivanen.

Lisäksi puolustuspäätä tulee vahvistamaan pitkän pelaajauran pallopeleissä otellut, kokenut Mika Rainti. Rainti on ulottuva ja hyvin peittävä puolustaja, joka tuo myös oman mausteensa Raatin puolustukseen.

Raatista poismuuttajia puolestaan ovat varmaakin varmempi luottopuolustaja Reijo Kotilainen ja erittäin hyvin puolustava keskushyökkääjä Ari-Pekka Salo.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *