Kesälomat on nyt LOPPU!

Kesälomat on nyt pidetty tai ainakin melkein ja on aika ja jopa syytäkin palata takaisin treenikaukaloihin. Syksyn ohjatut harjoitukset alkavat virallisesti viikolla 33 eli 13.8. alkaen. Markus aikoi jo aloittaa harjoittelun tulevana perjaina maalivahtitreenien osalta, johon valmentaja ei kuitenkaan osallistu. Siis, kaikkien on aika kaivaa pelivälineet esille kaappien perukoilta ja tulla yhdessä treenaamaan Nilsiään. Valmennukseen yritetään panostaa tänä vuonna enemmän ja Kuopion poppookin aikoo osallistua aktiivisemmin viikolla järjestettäviin harjoituksiin. Uudet harjoitusvuorot selviävät tuota pikaa ja niistä tiedotetaan sivuilla.

Ensimmäinen harjoitusottelu on näillä näkymin viimeisenä viikonloppuna Nilsiän Apasseja vastaan, joten olisi syytä pitää muutamat treenit ennen koitosta. Iisalmen harjoitusturnaus pelataan B-juniori liigan aloituksesta johtuen joko viikonloppuna viikolla 37 tai 38. Siis varaapa vapaaksi nuo kyseiset viikonloput, jotta kaudelle saadaan yhtenäisempi joukkue.

Virallinen otteluohjelma ja sarjataulukko julkaistaan, kun liitolta tulee lopullinen tieto osallistuvista joukkueista. Varmaankin hyvin pian. Tästä johtuen viime vuoden sarjataulukko, pistepörssi ja otteluohjelma ovat siirtyneet historiaan, joita pääse lukemaan kyseisillä sivuilla esiintyvien kirjainyhdistelmien taakse kätkettyjen linkkien turvin =)

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *