Turnausraportti

Kauden kolmas turnaus pelattiin Nilsiässä, jota isännöi SB Raatti. Raatti lähti turnaukseen sarjakärkenä ja kotiyleisön asettamien paineiden alaisena.

SB Savo II – SB Raatti 5-1
Ensimmäinen ottelu alkoi Raatin kannalta hyvin. Kulmavaparin jälkeen Pekka Aho löysi maalin edestä Arto Taskisen, joka hieman onnenkantamoisen avulla sai ujutettua reikäpallon ohi Savon maalivahdin. Erä oli tasaista vääntöä ja loppupuolella Savo onnistuikin tasoitusyrityksessä.

Toiseen erään lähdettiin tasalukemista 1-1. Savo pelasi koko ottelun kovalla karvauspelillä ja loi paineen Raatin puolustukselle. Savo siirtyikin 2-1 johtoon hieman onnekkaasti pallon pompattua hyvälle maalintekosektorille. Savo hallitsi erää, mutta kolmanteen erään lähdettiin 2-1 tilanteesta Raatin maalivahdin Markus Ahon pitäessä joukkueen mukana ottelussa.

Kolmas erä oli Savon, vaikka Raatillakin oli omat paikkansa. Savo onnistui maalinteossa kolmesti ja vei ottelun lukemin 5-1. Raatin otteissa näkyi hieman hermostuneisuus ja Nilsiän lyhyen hallin tuoma nopeus peliin. Rouva fortuunakaan ei ollut ottelussa Raatin puolella.

SB Raatti – Piesa 2-7
Toinen ottelu pelattiin illalla ja Raatin joukkueesta oli päivän aikana hävinnyt kentällinen miehiä. Ottelu alkoi vieraiden nopealla maalilla ajassa 0.05. Hieman myöhemmin Piesa iski taas ja vielä kolmannenkin kerran. Raatti otti aikalisän ja pääsi taas mukaan peliin, jonka ansiosta erä hoidettiin samoissa lukemissa erätauolle.

Toinen erä oli jo hieman parempaa peliä Raatilta kuin ensimmäinen, vaikka PieSa tekikin erän alkuun pari osumaa, joille Markus Aho ei voinut mitään. Erän loppupuolella Raatin Arto Taskinen onnistui kaventamaan ottelun 1-5:een Pekka Ahon syötöstä. PieSa onnistui kuitenkin maalinteossa vielä kerran ja erätauolle mentiin lukemissa 1-6.

Kolmas erä oli Raatilta jo parempi. Heti erän alkuun sama parivaljakko onnistui kaventamaan ottelun 2-6:een Harri Hartikaisen loistavan maskipelaamisen ansiosta. Maalintekijänä Taskinen, syöttäjänä Aho. PieSa teki vielä loppuun yhden osuman ja vei kotiyleisön harmiksi ottelun tylyin numeroin 2-7, vaikka maalivahti Markus Ahoa ei voi yhdestäkään osumasta syyttää. Pallo pomppi tänä iltana pielaveteläisille.