Kotiturnaus Nilsiässä

Kuten monista keskusteluista, otteluohjelmista ja sarjataulukosta voi tyhmempikin ymmärtää, tuli kauden ensimmäiset tappiot. Nyt ollaan joukkueena saatu maistaa sitten tämäkin, miltä tappion karvas kalkki oikein maistuu. Ei nyt niin pahalta kuin joku vois luulla =)

Savo peli oli hyvää taistelua joukkueelta ja johdettiinkinhan sitä peliä ensimmäisessä erässä. Savo tuli kuitenkin tasoihin ja ohi. Toisessa erässä oltiin hyvin vielä mukana, vaikka pallonhallinta olikin Savolla. Kolmas erä oli sitten Savon, vaikka olihan sitä meilläkin paikkoja. Nilsiän nopea sali oli tänään Savon etuna ja tästä onnittelut paikallisvastustajalle. Ottelu oli kuitenkin ihan hyvä, vaikka maalit jäivätkin vajaamiehiseltä Raatilta vähiin. Kauden ensimmäinen tappio tuli lopulta lukemin 5-1. Joukkuehenki oli ottelun jälkeen kuitenkin entisestä. Reijon onnittelut allekirjoittaneelle kauden ensimmäisestä tappiosta Savo ottelun jälkeen kertovat kuitenkin hyvästä joukkuehengestä ja siitä, että ei tämä salibandy niin vakavaa saa olla.

Toinen peli alkoi katastrofaalisesti, kun Piesa iski jo varmaan viiden sekunnin jälkeen avausmaalin. Aikalisä 3-0 tilanteessa palautti Raatin taistelutahdon takaisin ja otteet paranivat läpi koko ottelun. Pari häkkiä onnistuttiin tekemään, mutta kauden toinen tappio oli tosiasia kahdella kentällä pelanneelle Raatille. Liian pitkä tauko osoittautui sittenkin negatiiviseksi, kun Raatin joukkue kävi täyttämässä energiavarastonsa Dooriksen suurehkolla jouluaterialla.

Yhteenvetona kotiturnauksen otteluista voi sanoa, että kotiyleisä oli ilmeisesti liian pelottava tai sitten JOULUPUKIN tarjoamissa karkeissa oli jotakin =) Tärkeitä miehiä puuttui kokoonpanosta, joten ensi turnaukseen lähdetään uudella innolla ja asenteella. Maalivahtia ei voi näistä tappioista ja varsinkaan maaleista syyttää, nimittäin pomput, suunnanmuutokset, maskivedot, ylärimasta selkään ja maaliin, selkämaaliin päin vedot ja muut vastaavat eivät ole maalivahdille kovin mieluisia. Kuitenkin hyvät tappiot, eikä muistella pahalla. Onnittelut vastustajille voitoista. Kiitokset joukkueelle kotiturnauksesta ja ennen kaikkea toimitsijoille, jotka jaksoivat läpi koko päivän.