SB Raatti tarjoaa
 » ETUSIVU
 » EXTRAT
    - Salibandypeli
 » JOUKKUEET
    - Edustus
        · Kotihalli
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
            · All the time
        · Saavutukset
        · Tilastot
    - Pojat kilpa 08-09
        · Otteluohjelma
        · Pelaajat
        · Pistepörssi
    - Sählykerho
    - Mukaan Raattiin?
    - Palkinnot
 » LINKIT
 » SB RAATTI RY
    - Historia
    - Jäseneksi
    - Tapahtumat
        · Joulumarkkinat
        · Raatti Cup
        · Suomen Cup
    - Tue toimintaa
    - Uutiset
    - Yhteystiedot
 » SPONSORIT
 » EXTRANET

Kuvagalleria
IMG_4172.JPG

Edustuksen harjoituspelit ja muut turnauksetSB Raatin edustus on ollut mukana monenlaisissa eri turnauksissa:

 Harjoituspelit
25.8.2007NilsiäSB Raatti - Apassit8 - 5
15.9.2006NilsiäSB Raatti - SäynSa II3 - 10


 Muut turnaukset
12.1.2008Juankoski"Koillis-Savo Kuppi"
23.9.2006KuopioPPK:n järjestämä harjoitusturnaus
7.8.2006RautavaaraKätusählyturnaus Rautavaaralla
5.8.2006KuopioKatusähly tour 2006 SM-karsinnat
5.1.2006NilsiäKarvapallo turnaus 2005

Kaikki turnaukset

23.9.2006KuopioPPK:n järjestämä harjoitusturnaus
PPK:n järjestämä harjoitusturnaus pelattiin 23.9. Kuopiossa Pohjantien koululla. Turnauksen pelit olivat 2x12min ja ne pelattiin virallisilla SSBL:n säännöillä.

FB Orcs - SB Raatti 5-3
Ensimmäinen ottelu pelattiin FC Orcsia vastaan. Pekka Aho onnistui katkaisemaan Orcsin puolustajien poikittaissyötön ja karkasi läpiajoon, josta hän siirsi tilanteeksi 1-0. Aamupeli ja hieman pehmeät otteet johtivat siihen, että Orcs onnistui tekemään seuraavat kolme osumaa, vaikka Raatin Markus Aho esitti useita hyviä torjuntaja. Raatti kuitenkin pääsi peliin mukaan Vesa Jääskeläisen hienolla rannelaukauksella, tilanne 2-3. Maali toi joukkueelle lisää itseluottamusta ja ennen kaikkea puolustuspään pelaaminen parantui. Tästä kului tovi, kun Orcsin "ulkomaalaisvahvistus" onnistui tekemää neljännen maalin hienolla ilmaveivillä puolustuksen estelyistä huolimatta. Raatti näytti kuitenkin taistelun merkkejä ja se palkittiin ottelun loppupuolella, kun hyökkäyspään vapaalyönnin jälkeen Pekka Aho sai irtopallon haltuunsa ja laukoi ranteella tilanteeksi 3-4. Raatin oli kuitenkin pakko nostaa peliään ja lopulta Orcs onnistui tekemään vielä yhden osuman. Ottelu päättyi 3-5 FC Orcsin hyväksi, vaikka voitonavaimet olivat yhtä lailla molempien käsissä.

SB Raatti - TJT 0-3
Toinen ottelu pelattiin TJT:tä vastaan. Nyt vastustaja oli selvästi vahvempi kuin aiemmin ja se näkyi ottelussa. Taustatietojen mukaan TJT:n joukkue koostui pitkälti entisistä KuWen ykkösdivari pelaajista. Raatti pystyi kuitenkin järjestämään hyviä maalintekotilanteita, mutta ei onnistunut maalinteossa. Markus Aho piti joukkuetta pystyssä, kun TJT painoi kohti Raatin päätyä. Myös otteluun mukaan tulleet hyökkääjä Ari-Pekka Salo ja puolustaja Reijo Kotilainen toivat uutta energiaa joukkueelle ja se näkyi pelissä. A-P:llä oli muutama hyvä maalintekotilanne, mutta TJT:n maalivahti onnistui torjumaan maalintekoaikeet. Peli oli TJT:n dominoivaa hallintaa. Puolustuksen- ja maalivahtipelin saumaton yhteistyö piti kuitenkin Raattia pystyssä. Markus Aho venyi näyttäviin torjuntoihin ja puolustuksen pakkiparit: Reijo Kotilainen & Jani Riekkinen ja Henry Viitala & Kalevi Aho onnistuivat pitämään maalinedustan pitkään puhtaana. TJT onnistui ottelussa kuitenkin kolme kertaa ja vei ottelun maalein 3-0.

Sou - SB Raatti 1-3
Kolmasottelu pelattiin Sou:ta vastaan. Raatin joukkue paransi koko turnauksen ajan otteitaan kaukalossa. Raatti siirtyikin helposti johtoon Pekka Ahon avausmaalilla, josta mies saa kiittää vastustajan puolustajan harhasyöttöä suoraan oman maalin editse. Raatin puolustuspään peli oli loistavaa ja varsinkin Henry Viitala väänsi kulmatilanteissa onnistuneesti. Kuitenkin hetkeä myöhemmin Soun hyökkääjä pääsi yksin läpi, mutta Raatin maalilla loistavasti torjunut Markus Aho veti pidemmän korren läpiajosta. Tämä loi lisää itseluottamusta joukkueelle ja hetkeä myöhemmin Raatin kova taisteluntahto palkittiin, kun Kimmo Korkalainen teki 2-0 osuman loistavalla yksilösuorituksella. Tämä oli myös puoliaika tilanne. Toinen erä jatkui siitä mihin edellinen jäi. Raatti pelasi tarkkaa ja ennenkaikkea iloista peliä. Raatin joukkueen harmiksi, Sou tuli kuitenkin vielä peliin mukaan, kun he onnistuivat siirtämään pallon loistavasti torjuneen Markus Ahon selän taakse. Tämä ei kuitenkaan lannistanut Raatin joukkueen taistelutahtoa, vaan samanlainen vääntö kulmissa ja oman maalin edessä jatkui, kun loppua kohden Sou painoi kovasti päälle. Raatin Arto Taskinen onnistui kuitenkin vielä maalinteossa aivan maaliviivalta ja siirsi tilanteeksi 3-1. Nämä olivat myös ottelun ansaitut loppulukemat.

SB Raatti - KMP 2-3
Neljäs ja viimeiseksi jäänyt ottelu KMP:tä vastaan alkoi Raatin kannalta kovalla painostuksella, mutta maalia ei vielä onnistuttu tekemään. Tilanne säilyi pitkään nollassa nollassa, mutta vihdoin Raatti onnistui maalinteossa. Pekka Aholla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin Vesa Jääskeläisen ja Arto Taskisen loistavan esityön ansiosta. Joukkueen kova taistelutahto näkyi myös tässäkin ottelussa, vaikka jatkopaikasta ei ollut mitään tietoa. Joukkueen asenne pysyi hyvänä ja hetkeä myöhemmin Jani Heikkinen onnistui laukomaan maalinedustilanteesta tilanteeksi 2-0. Raatin puolustuspään pelaaminen toimi loistavasti ja tauolle mentiin 2-0 johtoasemassa. Toiseen erään lähdettiin samalla asenteella ja alku onnistuikin hyvin. Vähän myöhemmin KMP onnistui kuitenkin maalinteossa. Raatti ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi hyökkäyspeliään. Joukkue onnistui säilyttämään johtonsa aivan ottelun viimeisille peliminuuteille asti, kunnes KMP otti kaksi peräkkäistä jäähyä ja yhden ottelurangaistuksen. Ylivoimapeli ei toiminut Raatin joukkueella halutulla tavalla, vaan heikko menestys kostautui lopussa. KMP onnistui Raatin hyökkäyspäävaparin jälkeen karkaamaan läpiajoon ja tasoitti ottelun. Tästä "masentuneena" seuraavassa vaihdossa helähti taas. Ja tilanne oli KMP:lle 3-2 ja ottelua jäljellä 21 sekuntia. Ottelu päättyi lopulta Raatin kannalta harmillisesti, mutta opettavaisesti, että ottelut pitää pelata loppuun asti, 3-2.

Valmentajan ja kapteenin mietteitä:
Turnaus oli loistava harjoitus joukkueelle ja ennen kaikkea yhteenpelaamiselle ennen kauden alkua. Joukkue pelasi koko turnauksen nousujohteisesti ja se palkittiin hienoilla maaleilla ja yhdellä ansaitulla voitolla. Maalivahtipeli toimi loistavasti, eikä pahempia puutteita ollut millään osa-alueella. Puolustukselle tulee iso plussa ennenkaikkea uhrautuvuuden ja taistelutahdon ansiosta. Maalitekoa, avausta ja ennenkaikkea ylivoimapelaamista tulee harjoitella, jotta kausi onnistuu halutulla tavalla. Kiitoksia järjestäjille hyvin sujuneesta turnauksesta ja ISO kiitos joukkueelle: toitte minulle ensimmäisen voiton kapteenina, tämä muistetaan. Kiitos!

Maalintekijät:
Pekka 4
Arto 1
Jani H 1
Kimmo 1
Vesa 1

Pekka Aho, 23.9.2006


Sarjataulukko
 BBU 21 
 Apassit II 18 
 KallSi 16 
 SIFK 15 
 YT Jalpa 14 
 SB Raatti12 
 Pisaba II
 SB Jaws
 SBL
 SB Netto

Edustus ottelut
08.02.2020 Kuopio, Ylä-Pyörön koulu
SB Jaws - SB Raatti4 - 5
SB Raatti - SB Netto8 - 5

29.02.2020 Pieksämäki, Urheilutalo
SB Raatti - YT Jalpa
BBU - SB Raatti


Pojat 08-09 ottelut
22.02.2020 Varkaus, Liikuntahalli
SB Raatti - Kaiku5 - 5
VarTa - SB Raatti5 - 2

15.03.2020 Kaavi, Koulukeskus
SB Raatti - LeBa-96 Spades
SBL - SB RaattiSB Raatti maailmalla
   SB Raatti Facebookissa   SB Raatti Youtubessa
SB Raatti - Nimenhuuto.com

  © SB Raatti - Salibandyseura - 2005 - 2020
Toteutuksessa mukana: NPM Homepages ja Mainostoimisto Funlus Oy